All Construct is tevens gespecialiseerd in het realiseren van betonkuipen voor zwembaden en richt zich hiermee zowel tot de bouwheer rechtstreeks als tot de zwembadbouwer in Oost- & West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Henegouwen.

Z
Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van betonnen kelders en parkeergarages hebben we alle specifieke knowhow in huis ook voor zwembadbekuiping: folie, bewapening, vloerplaat en wanden in kwalitatief beton vormen de basis voor een duurzaam zwembad.
Z

We baseren ons nauwgezet op uw wensen en de technische beschrijving van uw zwembadbouwer: voorzieningen en uitsparingen voor skimmers, stofzuiginstallatie,  onderwaterlampen, rolluik enz worden correct uitgevoerd.

Z
De punten van afwerking zijn: gladheid van het beton, waterdichtheid van de aansluitingspunten, eventueel aanbrengen van waterkeringsplaat en zwelbanden maken dikwijls het verschil.
Z

We vormen een stabiel en correct aannemersbedrijf dat over goede medewerkers beschikt en waar de zaakvoerders op de werf staan.