All Construct is tevens gespecialiseerd in het realiseren van betonkuipen voor zwembaden en richt zich hiermee zowel tot de bouwheer rechtstreeks als tot de zwembadbouwer in Oost- & West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Henegouwen.
Z
Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van betonnen kelders en parkeergarages hebben we alle specifieke knowhow in huis ook voor zwembadbekuiping: folie, bewapening, vloerplaat en wanden in kwalitatief beton vormen de basis voor een duurzaam zwembad.
Z
We baseren ons nauwgezet op uw wensen en de technische beschrijving van uw zwembadbouwer: voorzieningen en uitsparingen voor skimmers, stofzuiginstallatie,  onderwaterlampen, rolluik enz worden correct uitgevoerd.
Z
De punten van afwerking zijn: gladheid van het beton, waterdichtheid van de aansluitingspunten, eventueel aanbrengen van waterkeringsplaat en zwelbanden maken dikwijls het verschil.
Z
We vormen een stabiel en correct aannemersbedrijf dat over goede medewerkers beschikt en waar de zaakvoerders op de werf staan.

© 2021 ALL CONSTRUCT | PRIVACYBELEID

ALL CONSTRUCT

Industrielaan 20, 9660 - Brakel

TEL: 055 42 53 56
MAIL: all.construct@telenet.be

BE 0427.964.295